Nieuws

Past het Kandinsky College bij jou?

Wil je weten of het Kandinsky College bij jou past? Kijk dan snel op onze pagina Groep 7 – 8.
Je vindt daar informatie voor jou en je ouders. Je kunt onze Kandinsky-clip ‘Kandinsky College opent je wereld’ bekijken en filmpjes over vakken als bijvoorbeeld Nederlands, science, beeldende vorming of bijvoorbeeld over tweetalig onderwijs. Het is zelfs mogelijk een digitale rondleiding te volgen door onze school. Zo kom je al veel te weten over onze school, wie we zijn en hoe we dingen doen!

Ken je onze Kandinsky-gids al?
In deze gids vind je alle handige info bij elkaar. En wil je weten hoe leerlingen en docenten onze school beleven, draai dan de gids om en lees hun verhalen! Je kunt de gids downloaden of hier een papieren versie van de gids opvragen. Dan krijg je hem gratis thuis gestuurd.

De lesjesmiddagen zijn er om nog uitgebreider kennis te maken met onze school. Je kiest voor Nederlands of Engelstalige lesjes en krijgt in een kleine twee uur lesjes in een bepaald vak, een lesje gym, een Xplore-keuzevak, uitleg over onze school en een chillmoment met wat lekkers.
Meld je snel aan! Je vindt het aanmeldformulier hier voor jou en hier voor je ouders.

De Open Dag is voor alle scholen digitaal en vindt plaats op zaterdag 6 februari. Onze leerlingambassadeurs, leerlingen die nu in de brugklas zitten, vertellen je die dag graag wat zij van onze school vinden. Daarnaast zijn er digitale presentaties van docenten en is het mogelijk online te videochatten met bijvoorbeeld directie, het zorgteam en leerlingen.

Houd de pagina Groep 7 – 8 goed in de gaten. Je vindt er t.z.t. de inloglinks voor de Open Dag en ook de eventuele laatste wijzigingen als gevolg van nieuwe coronamaatregelen.

We kijken naar jullie uit!

Leerlingambassadeurs schooljaar 2020-2021