Nieuws

Uitgeloot? Je bent welkom om bij ons te komen kijken!

Ben je uitgeloot op de school waarvoor je had gekozen? We snappen dat je verdrietig of teleurgesteld bent en het spannend vindt nu een andere school te kiezen. Wij helpen je daar graag bij en staan voor je klaar. We nodigen je van harte uit om onze school te komen bekijken.

Jij en je ouders kunnen woensdag 8 t/m vrijdag 10 maart zonder afspraak kennismaken met ons en onze school. Je krijgt een rondleiding door onze school en tijdens deze rondleiding kun je al je vragen stellen. De rondleidingen zijn tussen 14.00-17.00 uur.

Wil je volgende week langskomen? Dat kan ook, bel dan even met onze receptie 024-3594422 of mail naar receptie@kandinskycollege.nl voor een afspraak.

Waar?
Vanwege een verbouwing die nog vóór de zomer klaar is, kun je onze school, Malderburchtstraat 11, op twee manieren bereiken:

  • Via de parkeerplaats op de Malderburchtstraat loop je via het houtsnipperpad naar links naar de tijdelijke entree aan de achterzijde.
  • Via de parkeerplaats op de Elshofweg, een zijstraat van de Grootstalselaan, loop je via een poort in het hek, de trap af en via het houtsnipperpad linksaf naar de tijdelijke entree aan de achterzijde.

Kom je kijken?
We zien er naar uit om jou en je ouders op onze leuke school rond te leiden op een van de genoemde dagen!