Nieuws

Studenten en docenten uit Zuid-Afrika, Australië en India

Wintercourse: studenten en jonge docenten uit Zuid-Afrika, Australië en India bezoeken Kandinsky

Van 23 tot en met 30 januari organiseert het Kandinsky College samen met de Hogeschool Arnhem en Nijmegen een wintercourse voor 11 studenten en jonge docenten uit Engelstalige landen. Tijdens deze week krijgen zij de mogelijkheid om kennis te maken met het Nederlandse onderwijssysteem. Daarnaast gaan ze aan de slag met het project ‘ideal school’ waarin hun ervaringen thuis en hier op school zullen terugkomen.

Zij zullen lessen observeren, gesprekken met collega’s en leerlingen voeren en waarschijnlijk ook een aantal lessen in het Engels verzorgen op hun eigen vakgebied. Ook een aantal collega’s van de HAN zal aanwezig zijn om de studenten te begeleiden en wat meer over onze school te weten te komen. Vanaf maandag 27 januari tot en met woensdag 29 januari gaan de studenten en jonge docenten met drie 2de klassen en twee 3de klassen twee uur per dag aan de slag met deelprojecten die te maken hebben met internationalisering, duurzaamheid en welzijn.

Wat een mooie kans voor onze leerlingen om samen te werken met native speakers met verschillende culturele achtergronden!