Nieuws

Santa Run 2022

Santa Rn Kandinsky College Nijmegen
Santa Run 2022

Vandaag hebben de leerlingen en docenten ruim € 18000,- opgehaald met de Santa Run! Dit jaar hebben we als goed doel Stichting de Blauwe Ruiter. We zijn ontzettend trots dat we zo’n groot bedrag mogen doneren aan de stichting. Er hebben 921 leerlingen en docenten deelgenomen aan de Santa Run dit jaar. Het was een gezellige ochtend met alle leerlingen, kerstoutfits en warme chocolademelk!

Donatie

Zelfs toen de leerlingen al aan het rennen waren gingen de donaties door! Donateurs waren in de gelegenheid om een bedrag van €5,- €10,- €25,- of een bedrag naar wens te doneren. De steun van alle donateurs was met vol enthousiasme, voorbeelden: ”Zet hem op Topper!” of ”Succes!!”. Bekijk ze HIER.

Opbrengst Santa Run 2022

De opbrengst van de Santa Run gaat naar Stichting de Blauwe Ruiter. We steunen hiermee gelijke onderwijskansen via de Stichting de Blauwe Ruiter.

Stichting de Blauwe Ruiter

Talentontwikkeling kan en mag niet afhankelijk zijn van de financiële situatie thuis. Daarom is een stichting opgericht met de naam De Blauwe Ruiter. Deze heeft als doel leerlingen van het Kandinsky College Nijmegen financieel te ondersteunen als zij door de thuissituatie niet de mogelijkheid hebben zich optimaal te ontwikkelen. In nauwe samenwerking met het Kandinsky College brengt de stichting door diverse activiteiten geld bijeen. De laatste twee jaar zien we een stijging in de aanvragen voor financiële ondersteuning bij de Blauwe Ruiter. De stichting is dus hard nodig.

Bedankt!

We willen iedereen bedanken voor de donaties en alle inzet rondom de Santa Run. Fijne vakantie en tot in 2023! Voor eventuele foto’s of filmpjes van de Santa Run 2022 kun je HIER een kijkje nemen op ons instagram account.